E-Kitap: Arşiv Belgeleriyle Ermeni Faaliyetleri | 7 Cilt E-Book


Dünyanın bazı ileri! ülkeleri tarafından Türkiye aleyhine alınan Ermeni mezalimi kararlarını şiddetle kınıyoruz. Hepimiz Ermeniyiz diyenlere ve Türkiye'de Ermeni Katliamı yapıldığını iddia edenlere en güzel cevabı yüce ordumuz ve şanlı tarihimiz veriyor. Tam 8 ciltlik dev tarihi döküman, Türkçe ve İngilizce olarak. Yakın Tarihteki acı gerçeklerin
bulunduğu dev arşiv.

witchtrap Notu:
1915 ermeni tehciri hakkında söylenebilecek bir çok şey varken susmayı yeğleyip sadece özür dileyerek bu işten sıyrılmayı düşünenler büyük bir hatanın içindedirler.
Herşeyden önce ermeni tehciri kararını almaya iten sebeplerin ve oluşumların ne olduğunu düşünmemek tam bir aymazlıktır. Şimdi açıkca cshtr vasıtasıyla "Özür diliyorum" diyenlere bir kaç şey sormak istiyorum.

1)- Katledilen Müslüman halktan ve torunlarından kimler özür dileyecek.
2)-Rus destekli ermeni çetelerinden kim hesap soracaktır?
3)-Vahşi ermeni çetelerine yardım ve yataklık yaparak masum anadolu insanını (kadın, çocuk, yaşlı ayırt etmeden) vahşice öldürülmesine çanak tutan ermeniler bu özrün neresindedirler?
4)-Çok uzak olmayan tarihte hemen yani başımızda Hocalı, Karabağ gibi bir çok yerde katledilen Azerilerden özür dilenecek mi?
5)-Tüm bu madde madde sorulan soruların cevapları verilerek Türk Milletinden özür dilencek mi?

Son söz: Güneş hepimizi aynı yerden aydınlatıyor ve ısıtıyor... ki öyle, BARIŞ içinde yaşanmak isteniyorsa vicdanlarınızı dinleyin.


0 yorum: